Головна » 2019 » Червень » 25 » Всеукраїнський конкурс «Чому я обираю агро?» - нагородження фіналістів
08:30
Всеукраїнський конкурс «Чому я обираю агро?» - нагородження фіналістів

Всеукраїнський конкурс «Чому я обираю агро?» - нагородження фіналістів

Дуже приємно спостерігати за тим, як сучасна молодь свідомо пов’язує своє життя з агарним сектором. Одним із доказів цього є Всеукраїнський конкурс есе «Чому я обираю агро?», який було організовано онлайн-виданням Agroportal.ua.

Експертній раді на розгляд було направлено 97 робіт, але у фінал вийшли 10 найкращих, до числа яких увійшла і робота студентки навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Пахущої Ольги.

11 червня 2019 року в Міністерстві аграрної політики та продовольства України пройшло нагородження студентів-фіналістів конкурсу. На церемонії були присутні в. о. міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, ідеолог проекту «Агрокебети» Алекс Ліссітса, завідувач кабінету агрономії ДУ «НМЦ Агроосвіта» Леся Малинка та партнери конкурсу.

Надихаючі, мотивуючі промови та нові знайомства у дружньому колі, безумовно, підживлюють прагнення молоді до звершень у майбутньому, сприяють активній життєвій позиції та підтверджують впевненість у своєму виборі. І ми безмежно щасливі, що поруч із нами є студенти, які демонструють це своєю діяльністю .

Переглядів: 547 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: