Головна » 2015 » Квітень » 16 » ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ЗАОЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І АУДИТ»
20:00
ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ЗАОЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І АУДИТ»

15 квітня 2015 р. відбувся захист дипломних магістерських робіт студентами ННІ бізнесу і менеджменту заочного відділення спеціальності «Облік і аудит».

Державна екзаменаційна комісія під головуванням д.е.н., професора, завідувача кафедри бухгалтерського обліку Полтавської державної аграрної академії Плаксієнка Валерія Яковича у складі д.е.н., професора Красноруцького О.О., д.е.н., професора Маренич Т.Г., к.е.н., доцента Малій О.Г., к.е.н. Гіржевої О.М. заслухала дипломні магістерські роботи студентів заочного відділення.

Захист відбувся із мультимедійним супроводженням з належним рівнем візуалізації отриманих при виконанні дипломних робіт результатів досліджень. Доповідачі продемонстрували високий рівень професійної компетентності та фахової обізнаності в галузі бухгалтерського обліку та аудиту. Студенти чітко, змістовно та грамотно відповідали на поставлені комісією запитання в процесі захисту, демонструючи високий рівень теоретичної та прикладної підготовки.

Зауважимо, що комісія відмітила високий рівень підготовки майбутніх фахівців, підкресливши, зокрема, практичне значення запропонованих студентами удосконалень фінансово-господарської діяльності досліджуваних суб’єктів господарювання аграрної сфери. Рішенням державної екзаменаційної комісії магістрантам присвоєно кваліфікацію магістра з обліку і аудиту.

Щиро вітаємо магістрів спеціальності «Облік і аудит» з успішним закінченням навчання! Сподіваємось, що набуті в університеті знання, вміння та навички допоможуть в кар’єрному становленні на вітчизняному та зарубіжних ринках праці, що підтвердить високий ступінь конкурентноздатності надання освітніх послуг нашим університетом!

 

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 739 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: