Головна » 2016 » Квітень » 29 » Залучення студентів-менеджерів до профорієнтаційної роботи ННІ БМ
11:55
Залучення студентів-менеджерів до профорієнтаційної роботи ННІ БМ

27 квітня 2016 року студенти 3 курсу Яницька Євгенія і Полюшкевич Марина з ініціативи викладачів кафедри організації виробництва бізнесу та менеджменту та за підтримки дирекції ННІ БМ відвідали Харківський індустріально-педагогічний технікум в рамках профорієнтаційної роботи ННІ БМ та поділилися досвідом та враженнями від навчання в ХНТУСГ.

Яницька Євгенія і Полюшкевич Марина які зараз навчаються в 32-МН гр. ННІ БМ та є  випускниками - відмінниками Харківського індустріально-педагогічного технікуму  виявили бажання відвідати технікум з метою донести до студентів всі переваги навчання в ХНТУСГ ім. Петра Василенка. Під час бесіди студенти розповіли про особливості навчання, культурно-масові заходи та спортивне життя вузу, умови проживання в гуртожитку.

Всі студенти отримали інформаційні матеріали, в яких міститься детальна інформація про наш ВНЗ та ННІ БМ, деталі вступної компанії  й контакти викладачів, що відповідають за профорієнтаційну роботу. За результатами спілкування майже всі випускники технікуму виявили зацікавленість щодо продовження навчання в елітному та успішному ХНТУСГ після отримання диплома молодшого спеціаліста. 

Переглядів: 607 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: