Головна » 2014 » Жовтень » 11 » ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА»
11:33
ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА»

ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВАЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА» у Харківському національному технічному університеті сільського господарстваімені Петра Василенка.

Економічне обґрунтування інвестиційних та інноваційних проектів, розробка цінової та конкурентної стратегій, визначення шляхів підвищення прибутковості підприємства – ці та інші завдання професійно виконують випускники спеціальності «Економіка підприємства» Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка.  

Їх підготовка забезпечується висококваліфікованим складом викладачів університету та, зокрема, випускаючої кафедри економіки та маркетингу, де працюють  2 доктори наук, професори, 11 кандидатів наук, доцентів. Лише за останні п’ять років викладачі кафедри підготували 10 навчальних посібників, виступили на наукових конференціях (у тому числі закордонних) майже з 500 доповідями, опублікували 780 наукових статей.

Активні методи навчання, конкурси, ділові ігри, участь у наукових конференціях та навчально-наукових семінарах, практики на вітчизняних підприємствах і за кордоном допомагають студентам з легкістю опанувати майбутньою професією, сформувати висококваліфікованих, сучасних, творчих фахівців з креативним підходом до виконання професійних завдань. Неодноразово наші студенти посідали перші місця у Всеукраїнських конкурсах наукових робіт, ділових іграх, їх доповіді на наукових конференціях молодих вчених відзначені численними грамотами та дипломами.

Випускники спеціальності «Економіка підприємства» успішно працевлаштовуються в сільськогосподарських, промислових, торгівельних підприємствах, банківських та інших фінансових установах, обласних і районних державних адміністраціях, організовують власний бізнес. Саме успішне працевлаштування, цікава творча професійна діяльність – є найкращим визнанням правильного вибору вашої професії та відмінної підготовки.

Майбутня посада випускників напряму підготовки «Економіка підприємства»:

економіст;
економіст - аналітик з розвитку підприємства;
економіст з бізнес – планування;
економіст з ціноутворення;
економіст – маркетолог;
економіст – логіст;
економіст з оплати праці;
керівник економічного відділу (служби) підприємства;
економіст з матеріально-технічного забезпечення;
керівник підприємства;
економіст з фінансової роботи;
 спеціаліст з економічної безпеки підприємства;

Якщо Ви плануєте стати висококваліфікованим сучасним економістом, запрошуємо на навчання за спеціальністю «Економіка підприємства» до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

Для вступу на програму навчання за напрямом( спеціальністю) «економіка підприємства» у ХНТУСГ ім. Петра Василенка необхідні сертифікати ЗНО з математики (не менше 140 балів), української мови, історії України або географії.

Адреса кафедри

економіки та маркетингу

ХНТУСГ ім. П.Василенка:

м. Харків, вул. Артема, 44,

3-й поверх, ауд. 314

Тел. (057) -716-41-74

          066-168-05-37

Адреса приймальної комісії

ХНТУСГ ім. П. Василенка:

 м. Харків

вул. Мироносицька, 92.

Тел. (057) 700-45-81 716-41-35

Веб-сайт університету:

www.khntusg.com.ua

 

 

Переглядів: 718 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: