Головна » 2017 » Травень » 18 » Збори Земляцтва: підведення підсумків роботи
22:17
Збори Земляцтва: підведення підсумків роботи

17 травня 2017р. за ініціативою студентів і підтримки викладачів кафедри обліку та аудиту ННІ бізнесу і менеджменту проведено чергове засідання Зборів Земляцтва студентів Харківського району. На зборах були присутні студенти усіх навчально-наукових інститутів університету, викладачі кафедри обліку та аудиту. Також були запрошені гості: випускник ННІ бізнесу і менеджменту ХНТУСГ, заступник начальника управління – начальник відділу промисловості та транспорту управління економіки Харківської райдержадміністрації Сівцов Микола Миколайович; к.п.н, доцент кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування, філософія і історіїяУкраїни» – Данченко Ірина Олексіївна.

Завідувач кафедри обліку та аудиту д.е.н., проф. Маренич Т.Г., привітала всіх присутніх та відзначила важливість існування земляцтва студентів, його переваги як для самих студентів, так і для Університету в цілому, поділилася зі студентами планами на майбутнє і запросила їх посилити участь у профорієнтаційній роботі.

 

Сівцов М.М. розповів студентам про свій життєвий і трудовий шлях від студента до успішного керівника відділу ХРДА, зазначив, що навчання в ХНТУСГ – це запорука становлення майбутнього висококваліфікованого фахівця. А також виступив із доповіддю про досягнення Харківського району у галузі освіти, сільського господарства, соціальної сфери та спорту.

 

К.п.н., доцент кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування», філософії і історії України Данченко І.О. запропонувала присутнім лекцію-бесіду на тему: «Соціальний інтелект як фактор ефективної взаємодії», яка викликала зацікавленість у студентів, викладачів, адже в ній були актуалізовані питання розуміння поведінки людей та вміння вчитися управляти своїми емоціями.

Наступним етапом зборів був виступ голови Земляцтва Саєнко І.А., який довів до присутніх інформацією про участь студентів Земляцтва Харківського району у різних заходах та підвів підсумки роботи Земляцтва за 2016-2017рр. Окремим важливим питанням були перевибори керівництва Земляцтва. Членами Земляцтва одноголосно було обрано Головою земляцтва Поваляєву Дар’ю, студентку 1 курсу гр..14ОА, секретарем Земляцтва – Ісаєнко І., студентку 2 курсу гр..23 ОАа ННІ бізнесу і менеджменту.

 

К.е.н., доцент кафедри обліку та аудиту Поливана Л.А. підвела підсумки роботи Земляцтва і запропонувала більш детально ознайомитися із інформацією про виконану роботу Земляцтва на сайті ННІ БМ. Викладач подякувала всіх студентів – членів Земляцтва Харківського району за плідну сумісну співпрацю протягом навчального року, зазначила необхідність активізації студентів технічних спеціальностей у заходах, які проводить Земляцтво.

Закінчилися збори неформальним спілкуванням членів Земляцтва та жвавим обговоренням питань, яких торкалися доповідачі.

 

Зав.кафедрою: д.е.н., проф. Маренич Т.Г.

к.е.н., доцент Луценко О.А.

Переглядів: 428 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: