Головна » 2016 » Грудень » 6 » Збори Земляцтва студентів Харківського району в ХНТУСГ імені Петра Василенка
01:37
Збори Земляцтва студентів Харківського району в ХНТУСГ імені Петра Василенка

29 листопада 2016 року викладачі кафедри обліку та аудиту навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту провели збори Земляцтва студентів Харківського району Харківської області. На зборах були присутні 50 студентів усіх навчально-наукових інститутів університету, викладачі кафедри обліку та аудиту. Були запрошені гості: випускник кафедри обліку та аудиту ННІ бізнесу і менеджменту ХНТУСГ, головний економіст відділу організації продажів філії Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк» – Чупринін Дмитро Олексійович; практичний психолог, магістр психології та філософії, викладач кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування, філософії і історії України» – Голубова Олена Миколаївна.

Відкривала і очолювала збори д.е.н., проф. Т.Г. Маренич, яка звернулася до присутніх з вітальним словом, поздоровила першокурсників зі вступом до Земляцтва. Окремо зупинилась на ролі студента в успішному функціонуванні Земляцтва, його значимості для усвідомлення величності університету, зазначила, що головною метою такого об’єднання є консолідація зусиль для розвитку, підтримки і захисту національно-культурних, економічних, соціальних та інших інтересів студентської громади Харківського району.

Д.О. Чупринін подякував за можливість бути присутнім на зборах та виступити в рідних стінах ХНТУСГ імені Петра Василенка, наголосив на важливості подібних заходів, розповів про свій життєвий шлях від студента до керівника відділу в АТ «Ощадбанк». Його презентація на тему: «Внутрішньодержавна система термінових переказів «Швидка копійка»» в АТ «Ощадбанк» і перспективи розвитку фінансової установи викликала зацікавленість і практичний інтерес у студентів. Д.О. Чупринін запросив майбутніх фахівців на екскурсію та стажування в АТ «Ощадбанк» з метою майбутнього працевлаштування.

Викладач О.М.Голубова запропонувала присутнім лекцію-бесіду «Психологічні чинники та навички у підготовці студентів до екзаменаційної сесії» і провела тренінг на тему: «Удосконалення ораторського мистецтва». Доповідь і презентація викликали зацікавленість як з боку студентів, так викладачів і гостей, адже в ній були актуалізовані популярні питання ефективного розподілу робочого і вільного часу, підвищення механізму мотивації, фізіологічні особливості функціонування головного мозку.

Наступним етапом зборів був виступ Голови земляцтва - Саєнка І.А., ст.54 ЕП групи ННІ БМ. У своїй доповіді Саєнко І. звітував про результати роботи земляцтва Харківського району за 2015-2016 н.р.

Закінчилися збори неформальним спілкуванням членів земляцтва та жвавим обговоренням питань, яких торкалися доповідачі.

 

Переглядів: 577 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: