Головна » 2016 » Листопад » 1 » Знайомство з ПриватБанком – найбільшим комерційним банком України
16:36
Знайомство з ПриватБанком – найбільшим комерційним банком України

Відповідно до плану роботи куратора 25 жовтня 2016 року куратори Крутько М.А., к.е.н., викладач кафедри «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» –  групи 55ПТм і 56ПТс; Гіржева О.М., к.е.н., доцент тієї ж кафедри і куратор груп 14ПТ та 38ПТпр спільно з Бірченко Н.О., старшим викладачем кафедри «Облік та аудит» – група 41МН, організували день присвячений знайомству із банківською системою України, зокрема з найпотужнішим регіональним представником – ПАТ КБ «ПриватБанк».

На початку екскурсії керівник регіонального центру з підбору персоналу Попов Ігор Олександрович коротко ознайомив студентів з історією ПриватБанку – найбільшого за розмірами активів українського банку і лідера роздрібного банківського ринку України, який був створений ще у 1992 році.

 

Студенти відвідали відділ VIP-обслуговування, ознайомилися зі специфікою роботи даного відділу та перевагами, доступними VIP-клієнтам банку.

Далі Ігор Олександрович ознайомив присутніх з інформацією щодо продуктів, які пропонує банк клієнтам, новими проектами та сучасними технологіями обслуговування, які інтенсивно впроваджуються у практичній діяльності ПриватБанку.

Змістовною була інформація щодо особливостей працевлаштування в ПриватБанку, можливостей кар’єрного зростання. Цікаво відмітити, що банк надає перевагу залученню саме молодих фахівців, включаючи студентів старших курсів, та в першу чергу формує кадровий резерв із власних співробітників. Саме тому кожен працівник банку, який проявив високі професійні якості і компетентність, має шанс швидкого кар’єрного просування. Завдяки цьому у банку сформовано молодий, дружній та надзвичайно динамічний колектив.

Одним з найбільш актуальних питань для студентів напередодні зимової практики є можливість проходження онлайн-практики у ПриватБанку, включаючи ознайомчу, виробничу і переддипломну практики за декількома спеціалізаціями. За умови успішного проходження практики кожен отримує сертифікат, а при наявності оцінки понад 90 балів із 100 можливих – зараховується до кадрового резерву банку.

Наступним відділом, який відвідали студенти у рамках екскурсії, став call-центр ПриватБанку.

В цілому екскурсія була дуже цікавою та змістовною. Щиро вдячні організатору екскурсії Ігору Олександровичу та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю! Також дякуємо усім студентам, які відвідали екскурсію!

 

Підготовлено:

к.е.н., викладач кафедри «Облік та аудит»

Крутько Маргарита Анатоліївна

Переглядів: 559 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: